Over Purity Skin Clinic

Purity Skin Clinic is in 2020 opgericht door Bo en maakt gebruik van de Hyperpulse one glide Laser. Dit is een veilige en efficiënte manier om je voorgoed van ongewenst lichaamshaar af te helpen. De behandelingen voor zowel dames als heren, vinden plaats in het UNDICI Skin Care Institute te Schinnen. Plan gerust een gratis intake. Tijdens dit overleg wordt jouw huidtype en haartype beoordeeld om zo een geschikt behandelplan op te stellen.

Onze werkwijze

Samen bepalen we het behandelplan dat bij jou past.

intake

Intakegesprek

In het intake gesprek zullen we alles uitleggen over laserontharing en wat je kan verwachten en hoe laserontharing werkt. In het intake gesprek beantwoorden wij al jouw vragen. Aan de hand van een intake formulier gaan wij kijken of laserontharing geschikt en veilig is voor jou. Ook bepalen we jouw huidtype voor de juiste laserinstellingen.

Plan een intakegesprek
behandelplan

Behandelplan

Aan de hand van jouw huidtype, haartype en hoeveelheid haar stellen we een behandelplan op. Dit behandelplan geeft inzicht over het plan van aanpak, zoals bijvoorbeeld het aantal behandelingen.

Veelgestelde vragen
behandeling

Behandeling(en)

Tijdens een laserbehandeling wordt eerst het te behandelde gebied afgetekend. Moedervlekjes worden met een witte potlood ingekleurd en daarna word een spray op de huid aangebracht zodat de laser makkelijk over de huid kan glijden. Vervolgends wordt er een test gedaan om te kijken wat je voelt. Het is belangrijk om warmte te voelen, maar geen pijn. Hier worden de instellingen op aangepast. Daarna start het laseren.

Bekijk onze behandelingen
nazorgs

Nazorg

De meeste mensen hebben na de laserbehandeling nergens last van. Bij sommige mensen wordt de huid een beetje rood, maar dit trekt vanzelf binnen een paar uur weg. Soms kunnen de haarzakjes een beetje opzwellen van de warmte. Binnen 48 uur zal de zwelling verdwenen zijn. Je zou eventueel kunnen koelen, maar dit is niet noodzakelijk.

Neem gerust contact met ons op

Volg onze socials

Reviews van onze klanten

Wij hechten waarde aan de mening van onze klanten. Dat blijkt uit onze vele reviews.