Botox & Fillers

Elke patiënt is uniek en verdient een gepersonaliseerde behandeling. Dokter Jurek Conings behandelt patiënten volgens deze visie en hanteert een holistische aanpak. Ben jij op zoek naar een esthetische arts die persoonlijke schoonheid versterkt, zich richt op een natuurlijk resultaat, én eerlijk advies geeft? Dan ben je bij Jurek aan het juiste adres. Elke twee maanden komt Dr. Jurek Conings naar Purity Skin Clinic. Je kunt dan een afspraak maken voor botox, fillers en lipfillers.

 

Samen bepalen we het behandelplan dat bij jou past

Maak kennis met Dr. Jurek Conings

Heb je meer informatie nodig, neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer informatie over Jurek zelf en zijn kwalificaties, bekijk dan zijn website. Op instagram kun je zijn werk en de natuurlijke resultaten bekijken. Maandag 19 februari is Dr Jurek aanwezig van 15:00 - 21.30 uur. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Neem contact op om een plekje te reserveren .

Volgende datum :

Maandag 8 april 2024

 

Plan een intakegesprek

Tarieven

Hieronder worden de losse prijzen per zone / ML getoond.

Zone / ML: Prijs per sessie:
Botox ½ zone € 80,00
Botox 1 zone € 140,00
Botox 2 zones € 280,00
Botox 3 zones € 390,00
Filler 0,5ml € 225,00
Filler 0,7ml € 280,00
Filler 1,0ml € 350,00

Gespecialiseerd in permanente ontharing

Purity Skin Clinic is in 2020 opgericht door Bo en maakt gebruik van de Hyperpulse one glide Laser. Dit is een veilige en efficiënte manier om je voorgoed van ongewenst lichaamshaar af te helpen. De behandelingen voor zowel dames als heren, vinden plaats in het UNDICI Skin Care Institute te Schinnen. Plan gerust een gratis intake. Tijdens dit overleg wordt jouw huidtype en haartype beoordeeld om zo een geschikt behandelplan op te stellen.

Bo Hermans

Eigenaresse, Purity Skin Clinic

Plan gratis intake
Bo Hermans

“It’s all the rave, to not have to shave!”

Purity Skin CLinic
Purity Skin Clinic